Butik

Butik

Här på kliniken erbjuder vi en stor variation av foder, både från Hill’s och Royal Canin. Våra absolut mest populära foder listas nedanför, samt vad de används till men vi har även fler sorter än dessa. Vi erbjuder också produkter för hud- och pälsvård, öronprodukter och produkter för munhälsa.  Välkommen in i vår butik på Kranvägen!

Hill’s
Foder.R/d – Väldigt effektivt vid diarré. Anledningen till att just detta foder är så pass effektivt att de redan stoppar upp diarré samma kväll är mängden fiber som finns i fodret. Det fibret gör är att det binder sig till den lösa mängd vatten, vilket leder till fastare avföring. Detta är ett foder man själv kan komma in och köpa utan att ha blivit rekommenderat då det även är ett bra dietfoder över lag. Men är som sagt väldigt effektivt mot diarré

Foder.I/d -Detta foder är ett väldigt bra foder som kan användas i fall djuret har en rubbning i tarmfloran som gör att den är känslig i magen. Lättsmälta ingredienser gör det lättare för kroppen att bryta ner och ta upp innehållet och ska hjälpa till att lugna inflammationen i mage och tarm.

Foder.Metabolic + – Detta foder används vid ledproblem eller stelhet. Höga mängder omega3 och omega 6 är framtagna från olika resurser så som raps och fisk ger under för lederna samt hud, päls och klor. Detta foder är även ett mycket bra foder ifall man har problem med vikten, som tyvärr många med ledproblem har. Ingredienser såsom morotspulver ger en bra mättnadskänsla istället för att bara fylla upp magen med fibrer, vilket ger hunden en bra balans på foder. Äter man detta foder behövs det inga tillskott så som till exempel Glyco Flex eller Seraquin.

Royal Canin
Foder.Satiety – Detta är det mest effektiva foder vi har mot fetma, eller allmän vikthållning. Den höga blandningen av fiber och andra ingredienser ger djuret en annan känsla av mättnad vilket kan göra det lättare att kontrollera foderintag. Detta foder kan även användas för diarré men är inte like effektiv på denna front som Hill’s r/d.

Foder.Gastro Intestinal – Detta foder är ett väldigt bra foder som kan användas i fall djuret har en rubbning i tarmfloran som gör att den är känslig i magen. Lättsmälta ingredienser gör det lättare för kroppen att bryta ner och ta upp innehållet och ska hjälpa till att lugna inflammationen i mage och tarm.

Vi erbjuder inte bara foder utan vi har även kosttillskott vid ledproblem såsom våra populära Glyco Flex och Seraquin, sen har vi tillskottet FortiFlora som ges vid rubbning av tarmflora(obalanserad mage).
Vi erbjuder även saker som hjälper till vid öron, ögon, hud och tandhälsa såsom tandkräm av olika slag, tandborstar och andra hjälpmedel man kan använda sig av för att hjälpa till att motverka plack.
För hudvård erbjuder vi olika sorters schampo och omega3 oljor