Mottagning

Hedemora Smådjurspraktik bedriver veterinärverksamhet för smådjur d.v.s. hund, katt, kanin mm. Detta innebär att vi behandlar sjuka djur men även har förebyggande verksamhet såsom vaccinationer, röntgen och hälsokontroller. För mer information av tjänsterna välj det du är intresserad av i menyn.

Veterinärbesök sker efter tidbokning.

När du kommer anmäler du dig i receptionen och får därefter sitta ned i väntrummet. Väntetiderna brukar inte vara långa men ibland kan ni få vänta p.g.a. akuta sjukdomsfall. Vid dessa tider är det väldigt uppskattat att visa tålamod då det är svårt att planera in exakta tider då man jobbar med levande ting, men skulle det bli så att vi halkar efter med  våra tider och Ni har bråttom så är ni väldigt välkomna att boka om er tid.

Besök: Måndag till fredag 08:00-17:00
Kranvägen 10, 776 33 Hedemora

Telefontid: 08:00-09:00
Lunchtid: 12:00-13:00
Telefonnummer: 0225-77 42 22
Övrig tid, lämna meddelande på telefonsvarare

Något som kan vara bra att tänka på är att vi inte tar emot bokningar via mail, utan enbart vid telefonbokningar, eller att ni personligen kommer in. Däremot kan ni lämna namn och telefonnummer samt vad det gäller via mail så ringer vi upp!

Resa med djur

Att resa utomlands med sitt djur kräver en hel del planering och åtgärder. För resande mellan EU-länder krävs att hunden/katten har ett EU-pass (sällskapsdjurspass). I detta pass ska det finnas uppgifter om djurets ID-nummer samt intyg på vaccinationer och avmaskning. Läs mer på Jordbruksverkets hemsida