Veterinär, Leksand

Veterinär, Leksand

När du är i behov av en veterinär i Leksand är det till oss på Hedemora Smådjurspraktik du ska vända dig. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig när ditt djur har blivit sjukt eller om du bara vill försäkra dig om att ditt husdjur mår så bra som möjligt.

Som veterinär nära Leksand erbjuder vi kvalificerad sjukvård och rådgivning inom medicin och kirurgi. Vi tillhandahåller chipmärkningar, hälsoundersökningar och kostrådgivning.

Vi vaccinerar och I-D-märker också djur. För hundar är det numera lag på att hunden ska vara I-D-märkt. Det vanligaste idag är att hunden I-D-märks med ett mikrochip. För katter finns ingen lag som reglerar märkning.

Mer än bara en veterinär i Leksand

Vi är inte bara en veterinär i Leksand utan vi har också en välsorterad butik med allt från foder till schampo och leksaker.

Om du vill komma i kontakt med en av våra veterinärer så har vi telefontid mellan kl. 08.00 – 09.00 måndag – fredag. Du kan också lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet. Våra kontaktuppgifter finner du längst ned på sidan.

Välkommen till din veterinär nära Leksand!

Nyckelord:
Veterinär Leksand